EnglishSwedish

Communication – meet Michael Gottfried, ACT

Dags för Sustain-webbinarium! På måndag den 28 november får vi återigen möta Michel Gottfried, kommunikationsansvarig på stora europeiska jazzbolaget ACT, som vänder blicken mot konsten storytelling och det moderna medialandskapet.

Webbinariet hålls på engelska och modereras av Kim Vestin på Musikcentrum Öst:

For almost 20 years, Michael Gottfried works in the fields of communication, media releations, text and concept, digital marketing and A&R – with a strong focus on jazz and more, but also with regular excursions into crossovers, indie, classical music and “world music”.

Since 2009 he has been doing this exclusively for the label ACT, one of the world’s leading indies in contemporary, cross-genre music with jazz-DNA. Michael Gottfried has worked on about 500 albums for ACT so far, among others with greats like Nils Landgren, Michael Wollny and Esbjörn Svensson.

His talk will concern the following:
– How do you tell good stories in the online and offline world and to the media, concert promoters, institutions and (potential) listeners?
– What does the current media- and communications landscape for jazz and more actually look like?

När:
28 november kl. 13.00 — 15.00
Var:
zoom
Anmälan:
sker senast den 27 november via vårt senaste medlemsutskick (på mail)

Musikcentrums webbinarier genomförs via zoom och är gratis för dig som är medlem i Musikcentrum Syd, Väst eller Öst, och har erlagt medlemsavgift 2022.