Tetra


Barn- och familjeföreställningar med världsmusik, dans, show och tänkvärdheter i samklang med publiken

För barn!
Följ med in i Tetras magiska musikvärld, där vackra instrument och sånger på språk från olika väderstreck möts. Lyssna till ljudet av kreol och persiska. Hör fingercymbalernas sprittande klang. Känn mammatrummans slag. TETRA reser, leker och dansar genom världens folkmusikaliska traditioner. Vi har lång erfarenhet av att uppträda för barn som målgrupp. Runt om i hela Sverige och även i Danmark har vi uppträtt för och tillsammans med barn och unga vuxna. Läs mer om våra föreställningar och workshops/projekt på www.tetramusik.se

Tetra bildades 2006 av fyra sångerskor med samma lust att dela sånger med varandra. Alla har de mångårig erfarenhet av att sjunga musik från olika folkmusikaliska traditioner. Tetras medlemmar kan även höras bl.a. i Markatta Musikteater, Ale Möller Band och Sångensemblen Amanda.

Tussa Lulla (0-5 år)
Tetra ger en familjeföreställning för de allra minsta och deras föräldrar och syskon.
En föreställning där ni kan vara med och sjunga enkla fraser tillsammans med oss, titta och lyssna på klockor som plingar, kanske hålla i ett gosedjur, eller känna en fjäder som mjukt drar förbi…

Halli hallå (Skol- och familjeföreställning)
En sångresa runt vår klot
”Tänk alla människor på jorden – vad gör de allihop? Någon spelar fotboll, en annan hoppar hage. Någon kräks medan några andra pussas! Och där, lyssna! Det är någon som sjunger…"

MUSIK PÅ BIBLIOTEK 2017-2018
"Tussa Lulla" en föreställning för de allra minsta och deras familjer. Sånger, sagor, ljud, fjädrar, färgglada instrument och gosedjur. Med vaggvisor ifrån många olika länder fångar vi barnens uppmärksamhet och tar hela familjen med på en resa runt vår vackra jord.
Tetra gav ut en bok med samma namn hösten 2016, med bilder av konstnären och sångmålaren Malin Skinnar. I boken finns även noter, texter och en cd-skiva. Boken finns till försäljning efter konserten!

Gruppmedlemmar

Maria Stellas: sång, slagverk
Ingrid Brännström: sång, slagverk
Sanna Källman: sång, slagverk
Anna Ottertun: sång, slagverk

Video