Teresa Indebetou Band


Lekfull och intuitiv pianojazz med mycket dynamik.

Teresa Indebetou med band från Göteborg spelar pianobaserad jazz med influenser från såväl folk - och konstmusik. Musiken är melodiös och rytmisk med mycket variation.

2018 firar TIB 10 år!

Några omdömen:

"Stingfylld spännande lyssning rakt igenom... Med sparsmakat spröda toner ”smyger” sig den innerligt vackra musiken in i medvetandet på lyssnaren...En samspelt trio, plus Ann-Sofi Söderqvist vars trumpet passar in utmärkt. De fyra bjuder tillsammans på personligt skapande jazzmusik med atmosfär, i underbart samspel och späckat med högst skickligt solospel." "Betyg 4.
Thord Ehnberg, DIG Jazz 2017

"Det behövdes bara en genomlyssning av "Present" för att få mig såld...Trion spelar så bra, kompetent och ärlig jazzmusik man bara kan begära."
Stig Linderoth, OrkesterJournalen

"Det finns en nervig och kärleksfull intimitet i musikernas sätt att närma sig uppgiften. Allt har ett naturligt flöde, som det kan bli mellan musiker som spelat ihop länge och trivs ihop. Det svänger och är vackert på en och samma gång."
Martin Lindström, DalaDemokraten

"Med sin trio skapar hon en jazz av yppersta klass och med varma melodier och ett lekfullt driv. Sånger utan stora åthävor men sprängfyllda av kärlek och genuin musikalitet"
Patrik Lindgren, Lira

"Teresa Indebetou Band är, om ordvalet ursäktas så här en måndag, forjevle bra. Tack för magin."
Ola Claesson, SmålandsPosten

Gruppmedlemmar

Teresa Indebetou: piano, sång
Jenny Kristoffersson: kontrabas
Martina Almgren: trummor

Video