För medlemmar - Inloggning & lösenord


Första gången du loggar in eller vid glömt lösenord

1. Gå in på "Medlem"
2. Skriv in ditt bandnamn i det övre fältet, under "Logga in" (fungerar det inte, se nedan för närmare instruktioner vid problem med att logga in)
3. Skapa ett eget lösenord genom att klicka på "Glömt lösenordet?" och följ sedan instruktionerna. (lösenordet mailas till mailadressen du angivit till MCV)
4. Skriv in ditt bandnamn i övre fältet & ditt lösenord i fältet under och
klicka på "Logga in"

Logga in - om du har lösenord

1. Gå in på "Medlem"
2. Skriv in ditt bandnamn i det övre fältet, under "Logga in" (fungerar det inte, se nedan för närmare instruktioner vid problem med att logga in)
3. Skriv in ditt bandnamn i övre fältet & ditt lösenord i fältet under och
klicka på "Logga in"

Vid problem med att logga in

Om det inte fungerar att logga in på din sida trots att du följt instruktionerna ovan så testa något av nedanstående alternativ.

1. Kontrollera att du skrivit in hela ditt bandnamn, precis så som det står på din presentationssida. Är du osäker så gå in på www.mcv.se och klicka dit fram till ditt artistprogram.
2. Kontrollera att du skrivit rätt lösenord. Har du glömt ditt lösenord, se ovan för instruktioner.
3. Testa att logga in med ditt bandnamn så som det visas i URL-adressen på din presentationssida på www.mcv.se . Se detta genom att gå in på din sida och kolla i fältet för webbadress. T.ex. bandnamnet Eva Rune & Mikael Godée, har URL-adressen: http://www.mcv.se/eva-rune-mikael-godee/. I detta fall testar du då att logga in genom att skriva eva-rune-mikael-godee i det översta fältet och ditt lösenord i fältet under. Klicka sedan på "Logga in".

OBS! Tänk på att om ditt bandnamn innehåller tecknet "&" så ska inte detta skrivas med i ditt bandnamn när du loggar in.
Kan du inte logga in trots att du följt alla instruktioner ovan, så kontakta MCV-kontoret på mcv@mcv.se eller 031-14 40 44 så hjälper vi dig med att hitta problemet.