Kalender


Stella XL firar 20 år på Bio Roy [Göteborg]

  • Var: Bio Roy, Kungsportsavenyen 45, 411 36 Göteborg
  • När: 11 februari kl. 18:00

Konsert och film när Stella firar 20 år!

Kom och var med oss och fira 20 år med bandet STELLA XL och Karin Klingenstierna! De föddes som en damorkester men ett tu tre såg de ut som band gör mest. STELLA XL har genom åren levererat god musik med sväng, glädje och värme. Ett mulligt sound med mycket körer, blås och kontrabas. Soul, pop, jazz och visa har varit vår stil från en stor låtskatt med kvinnliga förtecken. STELLA XL har spelat runt om på små och stora scener både i Sverige och utanför landets gränser, och har genom åren inspirerat många. Ett år fick de dessutom förtroendet att vara husband i SVTs tittarsucce "På spåret".

Kl. 18 inleder STELLA XL med en minikonsert i 40 minuter. Därefter paus med bar och försäljning av vin, öl, snittar och snacks och bubbel förstås!
Runt kl. 19 visas den fantastiska The Girls in the Band. https://www.facebook.com/thegirlsintheband/

Bandets medlemmar: Karin Klingenstierna - leadsång. NissKerstin Hallgren - kontrabas, sång. Paula af Malmborg Ward - keyboard, sång. Thomas Olsson, trummor. Lars Lim Moberg - gitarr, sång. Elisabeth Engdahl - saxofon. Mia Samuelsson - trumpet. En helkväll med musik och film.

Biljetter: 180 kr (150 kr pensionär/student) (redan köpta biljetter gäller)
Obs! Rabatter till denna föreställning kan endast utnyttjas vid köp i Roys biljettkassa