Kalender


Hannah Tolf @ Falu Jazzklubb, G:a Elverket [Falun]

  • Var: Gamla Elverket, Falu Jazzklubb, Ölandsgatan 8, Falun
  • När: 11 april kl. 19:00

Omfamnande jazz-pop som aktiverar och förenar. Hannah Tolf är en sångerska och kompositör som med utgångspunkt från Göteborg skapar musik i gränslandet mellan jazz, pop och experimentellt i samma anda som Patrick Watson, Nina Simone och Mercedes Sosa. Tankar som berör gemensamhet och ansvar, omfamnas av en djup och skör klangvärld, där närvaron och stunden värdesätts och påverkar.
"Klanger typiska för den nordiska jazzen, med smakfulla och kvalitativa popinslag, framförda av denna kreativa och effektiva kvartett som tacklar en djup, skör och fängslande originalrepertoar, som från och till lämnar plats för högkvalitativa improviserade inslag." (Om konsert på Südtirol Jazz Festival 2018: Jazzitalia.net) Hannah Tolf – röst, Jonathan Albrektson – piano/synthesizer, Emil Blommé – trummor, Donovan von Martens – bas.
ENTRÉ: För medlemmar: 150 kr, ungdom upp till 25 år: fri entré. Icke medlemmar betalar 200 kr. Kontant- eller swishbetalning. Mer info: http://www.falujazz.se/ FB-event: https://www.facebook.com/events/281175345841420/.