Kalender


Christina Kjellsson, West of Eden och Emrik med vänner – Tonerna 25-årsjubilerar! [Lysekil]

  • Var: Oscars, Badhusgatan 16, 453 30 Lysekil
  • När: 13 april kl. 17:00

Tonerna firar 25 säsonger med tre MCV-artister!

Det bjuds på intelligenta, välfångade, målande beskrivningar och betraktelser – inte sällan med en portion humor som ibland kan sägas vara något svart – signerade en av de mest finurliga och energiska sångerskor och låtskrivare som kan upplevas: Christina Kjellsson – aktuell med rykande färska skivan Blå moped.

Liksom på på svenska och amerikanska klassiker och örhängen – lite pop, lite jazz och mycket sväng – serverade av Emrik med vänner. Emrik – välkänd från band som Stonefunkers och M-Rock, vill tillsammans med sina medmusiker hylla artister som Östen Warnerbring, Siw Malmqvist och Svante Thuresson genom nya tolkningar.

Och slutligen på allt ifrån finstämt, akustiskt historieberättande till catchy folkrock och irländskt låtspel – allt med avstamp i den keltiska folkmusiken – när West of Eden framför sitt eget material med engelska och irländska rötter. Bandet har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine.

För 300 kronor får du tre högklassiga konserter i en. I priset ingår även mingelmat med lättdryck och jubileumstårta. Firandet startar kl 17:00 och pågår till 22:00.