Bröderna Berg


Rolig och spännande musiksaga med charmerande bondebröder på saxofoner och sång. (5-9 år)

TROLLSAGA FÖR SAXOFONKVARTETT
Det hör kanske inte till vanligheterna att bönder spelar saxofon, men bröderna Ove, Börje, Nisse och Zeke Berg sköter inte bara sin bondgård, utan är också duktiga saxofonister.

Följ med på en föreställning i sagans värld med mycket musik och sång. Du får här möta de charmiga bondebröderna Berg som vill berätta musiksagan om pojken och trollet. Du får uppleva hur den modiga lille pojken övervinner sin rädsla i mörka skogen och hur han tävlar mot det hemska trollet.
Från: 5 - 9 år

"Mycket bra föreställning, både rolig och spännande"
/Lantmätaregatans förskola

"Mycket underhållande och rolig musiksaga med jätteduktiga engagerade
skådespelare. Barn och personal var helnöjda!"
/Brämaregatans förskola

BRÖDERNA BERGS BONDESHOW
En riktigt härlig allsångsfest för hela familjen, där alla får sjunga med i sångerna. Med roliga berättelser om livet på en bondgård får publiken en stunds fartfylld underhållning med mycket saxofonmusik och skratt.

Passande festivaler, lastbilsflak, eller större salar.
Publik antal: 500-1000 barn och vuxna.
Från: 5 år

BLODET DROPPAR – ETT SPÖKÄVENTYR
I Bröderna Bergs nya föreställning Blodet droppar, får publiken följa med ner till den mörka källaren. Men trots att det är spännande och kanske lite ruskigt, är det nog de fyra saxofonspelande bondebröderna som är räddast av alla. Det blir ett äventyr i källaren där mycket kretsar kring en mystisk låda som står där. I föreställningen får publiken möta, förutom bröderna själva, bl a Syltvampyren och den ensamma prinsessan.
Från 5-9 år.

Gruppmedlemmar

Per Lång: saxofon, sång
Mathias Bäckström: saxofon, sång
Niklas Robertsson: saxofon, sång
Sverker Pettersson: saxofon, sång