Aida Jabbari


Egenkomponerad musik med stor känsla och musikalitet.

Egenkomponerad musik med inspiration från soul, jazz, pop och folkmusik.
Singeln "Stick Up" var med i Svensktoppen nästa år 2013. Därefter har hon släppt EP:n "Space Time" med elektronisk soul på svenska och engelska.
Aida är aktuell med en föreställning där hon tonsatt dikter av Karin Boye och persiska poetissan Forough Farrokhzad. Musiken framförs med stråkkvartett, piano och sång i en hybrid av fransk chanson, jazz, soul och folkmusik.

Sagt om Aida

”Jag slogs direkt av hennes naturliga musikaliska utstrålning, värme, höga ambitionsnivå och ödmjuka med medvetna attityd till allt hon företog sig. Hon var sig själv helt enkelt. Efter att ha jobbat ett par dagar tillsammans med Aida så stod det klart att hon är orädd, begåvad men inte självupptagen utan ser på sin framtid med öppna ögon och klar hjärna. Jag bad henne att sjunga tillsammans med mig vid de två konserttillfällen som bjöds och hon tackade ja utan att tveka, trots att hon då inte visste vad vi skulle framföra samma kväll. Hon är snabb i sin musikaliska uppfattning och har ett fint gehör både musikaliskt och mänskligt.”
- Nils Landgren

Gruppmedlemmar

Aida Jabbari: sång, piano

Eller med band: trummor, bas, gitarr och keyboard

Video